Novo okupljanje food-blogera – poziv

Na prošlom okupljanju food-blogera Milkica mi je predala organizacionu palicu za narednu Blogerijadu. Nakon dugog razmišljanja, konsultovanja svih mogućih vremenskih prognoza, odlučih da nas organizujem, a vas molim da odradite neki anti-dodolski obred, kako bismo oterali kišu i obezbedili lepo vreme za sledeću subotu. Dobro raspoloženje i vedri ljudi su zagarantovani – to znamo odranije. Samo da nas vreme posluži.
Okupljanje u septembru 2014.
KO?
Svi autori food-blogova sa naših prostora (devojke i momci iz cele bivše Jugoslavije – osećajte se pozvanim i dobrodošlim – jako bismo se radovali da se svi okupimo).
GDE?
Ada Ciganlija, u roštilj-prostoru.
KADA?
13. juna od 10h. Vreme trajanja – dok nam je zabavno ili dok nam obaveze dozvoljavaju
ZAŠTO?
Da se lično upoznamo, ponovo vidimo, družimo, okupimo.
KAKO?
Do sada je svako od blogera donosio nešto za jelo, piće, piknik karaktera, ali to zaista nije preduslov. Ukoliko ne želite/ne možete/ne stižete/ bilo šta da napravite, ne dajte da vas to spreči da dođete.
I JOŠ?
Molim da mi svoj dolazak potvdite na lekovic.tanja@gmail.com, svi dalji dogovori će biti realizovani putem mejlova.
Veoma se radujem lepom druženju i jedva čekam da se vidimo!


11 thoughts on “Novo okupljanje food-blogera – poziv”

 • Jupiiii! Bas sam htela da te pitam da li si zaboravila? A posle sam se uplasila da ce biti u terminu mog godisnjeg odmora. Sve je ispalo super. Jedva cekam!!!

 • Oooo bas mi zao sto necu moci da doddjem! Radim na Art Eco Marketu za vikend.
  Sigurno ce vam biti sjajno! Jedva cekam izvestaje! 🙂

 • Neee, pa ja ovo tek sad vidim 🙁 a istripovala sam da će biti u avgustu ili početkom septembra pa već danima očijukam za nekim obaveštenjem. Hoće biti još neko ove godine?

  Predlažem da se sledeći put ko god organizuje, uzme od Milkice mailing listu za obaveštavanje. Baš sam tužna što sam propustila

  • Ranije su se Blogerijade održavale dva puta godišnje – jun i septembar. Na ovoj junskoj je bilo nekih predloga da se ipak družimo samo jednom godišnje.
   Uvek smo se nalazili tako da organizator pušta poziv u blog-postu, a drugi blogeri ga dele na društvenim mrežama ili jedni druge obaveštavamo lično. Mnogo mi je žao da si propustila, mislim da te je čak neko i pominjao (mislim Gaga), a da sam znala da si zainteresovana – lično bih te zvala. Da ti pravo kažem, nisam ni znala da Milkica ima mejl-listu, pretpostavljam da su to ipak bili mejlovi koji su išli na adrese prijavljenih učesnika. Biće dana, videćemo se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

s