O meni

Dobrodošli na moj blog!

Ja sam Tanja Leković, kuvarica, pisac, fotograf, dobavljač, perač posuđa, moler i stolar bloga Kuhinja zaposlene žene.

Zaposlena sam majka sada već odraslog sina, zaljubljenik u kuvanje, pisanu reč, lepu fotografiju.

Beograd je moj grad: u njemu sam rođena, u njemu sam provela i ceo dosadašnji život. Po obrazovanju sam ekonomista, a u stvarnom životu, “od 9 do 5” (ili od 8 do 4 u mom slučaju) sam menadžer grupe brendova u privatnoj firmi koja je naš najveći ovlašćeni distributer poznate svetske kozmetike.

Blog je pokrenut 2011. godine i njegova tema je zapravo sve ono što i inače spremam u svojoj kuhinji: svakodnevna ishrana prilagođena savremenom načinu života u užurbanom gradu; osnova je naša domaća kuhinja sa povremenim izletima u strane kuhinje, adaptirana našem podneblju i raspoloživim sastojcima. Omiljena kuhinja mi je pored domaće (srpske i balkanske) – mediteranska, a omiljeno jelo gibanica.

U kuhinji ne ostajem bez brašna, kvasca, jaja i sira. Kada to imam, imam utisak da sve mogu da napravim. Volim da u frižideru uvek imam i svinjsku mast, a u ostavi maslinovo ulje. Volim začine, a oni bez kojih nikada ne ostajem, su mi cimet, vanila, bosiljak, origano, karanfilić, dimljena začinska paprika, dok su u slanim jelima najčešće jedini začini so i biber.

U virtuelnom svetu me možete pronaći na mejlu lekovic.tanja@gmail.com, na InstagramFacebook stranici, a ako me sretnete na ulici – slobodno mi se javite, rado bih vas upoznala.

Uvek iskreno,

Tanja


POSETITE SVOJ INBOX ILI SPAM/JUNK SANDUČE
Uspešno ste se prijavili. Hvala!
NOVI RECEPTI U VAŠEM INBOX-U
Prijavite se da prvi budete obavešteni o novim tekstovima i specijalnim ponudama na blogu!
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.
POKLON MINI KUVAR SLAVSKIH RECEPATA bloga Kuhinja zaposlene žene
Prijavom na mejling listu preuzmite besplatni mini kuvar.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.